Tarih: 26.10.2023 12:48

Belediye Başkan Aday Adayı Alan; Tatvan'ın Sorunlarını Ankara'ya taşıdı.

Facebook Twitter Linked-in

Neğmetullah Alan, Bitlis İli Tatvan İlçesinde Belediye Başkanlığına Aday Adayı olmak için Yöneticilikten istifa etti. Van İlimizde uzun süre Şube Müdürlüğü, Başhekim Yardımcılığı, Başhekimlik ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcılığı yapan Alan; Tatvan'da birçok kanaat önderinin uygunluğunu aldıktan sonra Tatvan’a yönelik çalışmalarını başlattı.

 

 22 Mahallenin hepsini tek tek gezerek eksikleri tespit etti bu eksikleri Kanaat önderleri ve 22 mahalle Muhtarı ile istişare ettiği söylenmektedir. Sorunların çözümü için girişimlerde bulunmak üzere Ankara’ya gittiği öğrenildi. Tatvan’ın sorunları noktasında diyalog halinde olduğu tüm kanaat önderleri ve mahalle muhtarlarıyla istişarelerde bulunuyor ve bu istişareler sonucunda çözüm önerileri geliştirmiş ve sorunlara yönelik projelerini hazırlayıp Ankara’da Bakanlıklar ve Bölge Milletvekillerine ileteceği söylenmektedir.

 

 

 Bitlis Tatvan Belediye Başkan Aday Adayı Neğmetullah Alan’ın hedefinde; su, temizlik, trafik vb. sorunları çözmek, Sahil boyunca oluşan kirlilik, kötü kokuyu bitirmek ve halka açık hizmet veren tesisler kurmak, Tatvan halkının ailesiyle birçok aktivitede bulunup hoş zaman geçirmesini sağlayacak Aile ve Kültürel yapıya zarar vermeyecek şeklinde bir çok projesi bulunmaktadır. Ayrıca, Genç nüfusa sahip olan Tatvan'ın genç nüfusa yönelik iş imkanı sağlayarak İlçesinde göçü önlemek için bölge ve bölge dışı İş adamları ile istişare edip, sanayi alanında, hayvancılık ve tarım alanlarında 'da tesisler kurarak Ülke ve Bölge ekonomisine de katkı sağlamak için bir çok ekonomik projelerinde bulunduğu söylenmektedir. Görev yaptığı süre içerisinde Vatandaşın saygınlığını takdirini ve sevgisini kazanan Alan'ın Başarılı bir belediye başkanı olacağına da kesin gözüyle bakılıyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —