Tarih: 22.08.2023 13:52

İPEKYOLU BELEDİYESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ’NDEN 2023 YILINDA DA BÜYÜK BAŞARI

Facebook Twitter Linked-in



Merkez, 2023 yılında toplamda 207 öğrenciyi üniversite hayalleriyle buluşturarak öğrencilerin geleceğine umut oldu. Özellikle özel dershanelere gitme imkanı bulamayan öğrencilere eğitim imkanı sunan Sürekli Eğitim Merkezi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün uzman eğitmen kadrosuyla öğrencilerin hedeflerine ulaşmasına imkan sağladı.
İpekyolu Sürekli Eğitim Merkezi; konu anlatımları, etüt saatleri, deneme sınavları, bire bir soru anlatımları ve çözümleri gibi tekniklerle öğrencileri YKS'ye hazırlıyor. Ayrıca sosyal ve kültürel aktiviteler de düzenleyerek öğrencilerin sosyal hayatlarına katkıda bulunuyor.
Belediye tarafından geleneksel olarak hizmet veren eğitim merkezi, öğrencilere dershane hizmeti, etüt, soru çözümü, kaynak temini ve deneme sınavı gibi olanakları ücretsiz olarak sunuyor. İpekyolu Sürekli Eğitim Merkezi, uzman eğitmen kadrosuyla ve bire bir soru çözümleriyle de öğrencilere büyük katkı sağlıyor.
İpekyolu Sürekli Eğitim Merkezi'nin desteklediği öğrenciler, 2023 yılında da çeşitli üniversitelerde çeşitli bölümlere yerleşti. Bu bölümler arasında Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık, Hukuk, Beslenme ve Diyetetik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Mühendislik, Mimarlık ve Öğretmenlik gibi başarılı alanlar bulunuyor.
İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, öğrencilerin başarısından gurur duyduklarını belirterek İstanbul Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi gibi önde gelen üniversitelerin yanı sıra birçok ildeki üniversitelere de yerleşen öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ettiğini ifade etti.
Başkan V. Aydın, eğitim merkezinin başarısını sürdüreceğini ve daha fazla öğrenciye destek olmak için çalışmaların devam edeceğini dile getirirken öğrenciler de başarılarından dolayı tüm eğitmenlere, İpekyolu Belediyesi'ne, Kaymakam ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın'a teşekkürlerini ileterek gelecek mesleklerine bir adım daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —